Verhalenwedstrijd ‘Nog niet’ – 8 okt

Verhalenwedstrijd website Herman de Man: ‘Nog niet’ – 8 okt

Wie wonen er anno 2021 en wat gaat er schuil achter de deuren en wat gebeurt er in de buurt? Schrijf een eigentijds verhaal dat zich afspeelt in het Land van Herman de Man (Lopiker- en Krimpenerwaard). De Man sloot iedere roman af met de woorden “Nog niet”. Dit is ook de titel van jouw verhaal. Nog niet betekende dat De Man vond dat hij nog niet het boek geschreven had dat hij wilde schrijven: nog niet het niveau bereikt dat hij wilde bereiken. De winnende verhalen worden samengebracht in een verhalenbundel.

  • Lengte verhaal; maximaal 1.500 woorden.
  • Geschreven in de Nederlandse taal of het taalgebruik à la Herman de Man
  • Maximaal één inzending per deelnemer
  • Deadline insturen: 8 oktober, om 12.00 uur.
  • Naar: info@hermandeman.nl

Alle informatie over deze #schrijfwedstrijd staat op de website Herman de Man.