Verhalenwedstrijd ‘Airborne, op weg naar Vrijheid’ – 5 mei 2022

De vier gemeenten van de Airborne Region (Arnhem, Ede, Overbetuwe en Renkum) organiseren samen de Airborne Region-verhalenwedstrijd met als thema: ‘Airborne, op weg naar Vrijheid’

De burgemeesters van de Airborne Region, Ahmed Marcouch, René Verhulst, Patricia Hoytink-Roubos en Agnes Schaap, vormen samen met Ronnie Weijers, directeur van het Airborne Museum en schrijver Rob Buiskool de jury van de wedstrijd.

Om je te inspireren, hebben drie burgemeesters een begin geschreven van een verhaal dat voor hen het thema ‘Airborne, op weg naar Vrijheid’ betekent

Teken, schrijf, film, fotografeer of…

Kies het begin dat jou het meest aanspreekt en gebruik dat om je eigen verhaal over vrijheid te maken. Dat kan traditioneel geschreven zijn, maar ook in de vorm van een tekening, een vlog, mixed media of enige andere vorm. De deadline voor inzendingen is 5-5-22.

De jury kijkt uit naar een grote diversiteit aan inzendingen, daarom zijn er geen voorwaarden of criteria aan de wedstrijd verbonden. Welke leeftijd je ook hebt, gebruik je fantasie, maak iets moois en stuur je werk (of een foto daarvan) voor 5 mei 2022 naar AirborneVerhalenwedstrijd@gmail.com!

De jury selecteert voor 1 juni 2022 de mooiste inzendingen. Met de winnende verhalen wordt een publicatie gemaakt, die bij de start van de Airborne Maand 2022 gepresenteerd wordt. In aanwezigheid van de winnaars uiteraard!

Bron en meer informatie: artikel EdeNieuws