Pas verschenen: Dertien manier van kijken

Recent verschenen: Dertien manieren van kijkenDERTIEN MANIEREN VAN KIJKEN (Thirteen Ways of Looking) van Colum McCann
Wanneer Mendelssohn het restaurant verlaat waar hij met zijn zoon heeft geluncht, wordt hij het slachtoffer van een brute aanslag. De rechercheurs die op de zaak zijn gezet analyseren de beelden van de beveiligingscamera’s, net zolang tot ze die ene aanwijzing vinden, waardoor alles op z’n plaats valt.
‘Dertien manieren van kijken’ is een novelle, onder dezelfde titel gebundeld met drie sterke korte verhalen.
Over de auteur:
Colum McCann (Dublin, 28 februari 1965) is een Iers fictieschrijver. Hij schreef meerdere boeken, waaronder Het verre licht, Let The Great World Spin (winnaar van de International IMPAC Dublin Literary Award) en Trans-Atlantisch. McCann doceert creatief schijven aan Hunter College, deel van City University of New York.

Bekijk hier een filmpje waarin de auteur zelf voorleest uit dit verhaal