Jeugdverhalenbundel: ‘De Wolkeneters’ van Kristien Dieltiens

Verhalenbundel: ‘De Wolkeneters’ van Kristien Dieltiens

20 verhalen over reuzen

Lekker dikke en rijk geïllustreerde bundel verhalen over reuzen.

Dat reuzen een oerkracht bezitten, maar soms ook dom zijn, weten we allemaal. Dat ze de aarde doen beven en de wolken kunnen verjagen ook. Dat ze stof tot verhalen leveren merken we in alle culturen. Kristien Dieltiens ging op zoek naar de reuzenverhalen van over de hele wereld en van vroegere tijden. Ze herschreef de verhalen voor een brede doelgroep. Soms spannend, soms grappig, maar altijd leuk. De aangrijpende en sterke beelden van Seppe Van den Berghe doen je zo weer geloven in het bestaan van reuzen.

Auteur: Kristien Dieltiens
Illustraties: Seppe Van den Berghe
Uitgeverij: De eenhoorn
Jeugdverhalen van 5 tot 9 jaar
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789462916050
Druk 1: oktober 2021
160 pagina’s