‘Stapt een vrouw in de auto’ -hysterische verhalen van Natalie Hanssen

‘Stapt een vrouw in de auto’ -hysterische verhalen van Natalie Hanssen

Sommige dingen zou je wel anders willen, maar ze zijn gewoon zoals ze zijn. Zo is het ook met het talent voor bizarre gebeurtenissen met auto’s en Natalie Hanssen. Dat gaat overigens niet met opzet – de wil is er, maar het loopt vaak net even anders. Gelukkig leveren juist bizarre gebeurtenissen de beste verhalen op. Stapt een vrouw in de auto is een must voor iedereen die weleens gedoe met auto’s heeft: you are not alone. Natalie Hanssen (Rotterdam, 1970) studeerde Psychologie om vervolgens haar carrière als copywriter bij een internationaal reclamebureau te starten. Inmiddels is ze al meer dan twintig jaar freelance schrijver, journalist en cartoonist. Stukken van haar hand hebben onder andere in Volkskrant Magazine, NRC Handelsblad en Psychologie Magazine gestaan. Stapt een vrouw in de auto is haar eerste hysterische verhalenbundel. Natalie woont en werkt in Aarhus (Denemarken).

Auteur: Natalie Hanssen
Uitgever: Ezo Wolf
Nederlands Paperback
ISBN: 9789083144375
Druk: 1 oktober 2021
224 pagina’s