De Week van het Korte Verhaal: 14 t/m 21 februari 2022!

De Week van het Korte Verhaal: 14 t/m 21 februari 2022!

Van 14 t/m 21 februari 2022 is de elfde editie van de Week van het Korte Verhaal. Ruim vijfentwintig boekhandels, verspreid over heel Nederland, en in België, spannen zich deze week extra in om het genre de aandacht te geven die het verdient.
De Week van het Korte Verhaal begon klein, maar vindt steeds meer weerklank bij boekverkopers, pers, uitgevers en vooral: bij lezers.

De J.M.A. Biesheuvelprijs is de prijs voor de beste Nederlandstalige verhalenbundel van het afgelopen jaar waarvan het prijzengeld door crowdfunding bijeengebracht wordt. Meer informatie is te vinden op: www.jmabiesheuvelprijs.nl

De Week van het Korte Verhaal is een initiatief van Linnaeus Boekhandel te Amsterdam. De Week van het Korte Verhaal 2022 is begonnen! Elke boekhandel geeft zijn eigen draai aan de week. Bij Linnaeus Boekhandel krijgt u een kort verhaal van Ingeborg Bachmann cadeau. Het indringende verhaal ‘Ook ik heb in Arcadië gewoond’ is ook nog eens feestelijk verpakt. Het verhaal komt uit Verzamelde verhalen van Bachmann, dat is vertaald door Paul Beers en afgelopen jaar bij Koppernik is verschenen.

Het verhaal wordt de hele Week (14 t/m 21 februari) bij Linnaeus Boekhandel uitgedeeld, zolang de voorraad strekt.

Evenementen die worden georganiseerd zijn HIER te vinden.