RAADSELIGE ROOS 2016

Literair Café Venray nodigt amateurschrijvers en -dichters uit om mee te doen aan de 24ste editie van de schrijfwedstrijd. Deze schrijfwedstrijd wordt georganiseerd onder de vleugels van het Literair Café Venray. ‘Vliegen op eigen vleugels’ is het nieuwe thema van de schrijfwedstrijd Raadselige Roos. Dit thema is verplicht voor alle inzendingen zowel poëzie als proza.

De schrijfwedstrijd is speciaal bedoeld voor mensen die van taal houden en het leuk vinden om te schrijven. En die het spannend vinden om een nog niet eerder gepubliceerd verhaal of gedicht te laten beoordelen door een jury om zo hun niveau te toetsen en hun talent verder te ontwikkelen. Iedereen boven de 18 jaar kan meedoen mits woonachtig in of afkomstig uit de provincies Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en provincies in Nederlandstalig België.

De schrijfwedstrijd Raadselige Roos is intussen de oudste en bekendste schrijfwedstrijd in Zuid-Nederland. Vorig jaar deden 89 amateurschrijvers en – dichters mee. Samen zonden zij 99 verhalen en gedichten in.

Wil je meedoen? Klik dan HIER voor meer informatie.