Winnende verhalen Hebban- schrijfwedstrijd

Tijdens de laatste editie van de Thriller Tiendaagse gaf thrillerschrijver Tomas Ross de aftrap voor de schrijfwedstrijd ‘Oranjebitter’. Hij schreef de proloog. Deze week staan op Hebban de drie beste verhalen. Lees en huiver…

Faction-grootmeester Tomas Ross schreef in 548 woorden de inleiding van een kort spannend verhaal. Daarna was het de beurt aan de lezers op Hebban om in de pen te kruipen en het verhaal af te schrijven in maximaal 1.452 woorden. De redactie van Hebban stortte zich op de vele inzendingen en selecteerde een top drie. Deze verhalen én de bijdragen van vele andere thrillerschrijvers tijdens de Nederlandse Thriller Tiendaagse worden gebundeld tot een ebook. Deze is later deze maand gratis te downloaden.

Lees HIER de drie winnende verhalen.