Verhalenbundel ‘De Spraakengel’ van Paul Dentz

Verhalenbundel ‘De Spraakengel’ van Paul Dentz

Kan een engel zich met behulp van de moderne technologie kenbaar maken? In de ogen van schrijver Paul Dentz ongetwijfeld. Hilarisch misschien, maar ook bittere ernst. Engelen zullen onze spraakassistenten zoals Alexa en Siri overnemen en met hun boodschappen het publiek bestoken. Technologie en religie, het ongerijmde en het onweerlegbare zullen hand in hand gaan en een nieuwe werkelijkheid creëren. Kunnen we dit geloven, kunnen de fantasierijke zijsprongen van de schrijver overtuigen? De geschiedenis leert ons dat we aan geen enkele zijsprong hoeven te twijfelen, niets is onmogelijk. Paul Dentz heeft dit in vreemde en enge verhalen overgebracht.

Auteur: Paul Dentz Uitgeverij Aspekt Nederlands Paperback ISBN: 9789464249316 Druk 1: november 2021 196 pagina’s

Auteur: Paul Dentz
Uitgeverij Aspekt
Nederlands Paperback
ISBN: 9789464249316
Druk 1: november 2021
196 pagina’s