Zin in Feelgood-schrijfwedstrijd – 1 sept 2022

Zin in Feelgood-schrijfwedstrijd Uitgeverij Luitingh-Sijthoff  – 1 september 2022

Heb jij nou altijd al feelgood willen schrijven? Of ben je een heuse feelgoodveteraan en schrijf je al jaren heerlijke verhalen? Dan is dit ZEKER iets voor jou. Uitgeverij Luitingh-Sijthoff  is op zoek naar een nieuwe feelgoodauteur die samen met hen aan een verhaal wil sleutelen, samen een omslag wil maken en samen een heerlijk e-book de feelgoodwereld in wil slingeren. De auteur met het beste en het leukste verhaal wint, natuurlijk! Hoewel ze absoluut geen twijfels hebben over de oneindige fantasie en creativiteit die jullie bezitten, vinden ze het leuk om zelf ook wat inspiratie toe te voegen…

Daarom presenteren ze het thema: IK VERTREK

Iedereen kent het programma, een serie reportages waarin Nederlanders, die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, gevolgd worden. Waar gaan ze naartoe? Waarom? En wat laten ze achter? Laat je inspireren door dit concept en verwerk het op jouw manier in jouw feelgoodverhaal.

DUS: doe mee aan de Zin in Feelgood-schrijfwedstrijd georganiseerd door Uitgeverij Luitingh-Sijthoff  i.s.m. Vriendin en Audax (AKO, Bruna, BookSpot.nl)

  • De winnaar krijgt een optiecontract voor de publicatie van het verhaal in elektronische boekvorm (e-book) plus professionele begeleiding bij het redigeren van het verhaal
  • Het korte verhaal telt tussen 20.000 en de 25.000 woorden
  • De uiterste datum voor inzenden is 1 september 2022.

Alle voorwaarden voor deze schrijfwedstrijd kun je vinden op de website van Uitgeverij Luitingh-Sijthoff .