Verhalenbundel: Waddenbundel 3 – De Wadden in Vogelvlucht

Verhalenbundel: Waddenbundel 3 – De Wadden in Vogelvlucht

Tijdens een verblijf op Texel schreven dertien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen op vol spanning, ontroering en romantiek. De waddenbundels zijn een initiatief van Marelle Boersma. Eerder verschenen ook “Paal 15” en “Aangespoelde verhalen”. Van elk verkocht exemplaar doneren de auteurs één euro aan stichting Texel Vogeleiland. Auteurs: Jolanda Gierkink, Esther van der Ham, Jacqueline van Meerten, Ramon van Huffelen, Lonneke Kossen- Groot, Anita Kroef, Nelleke Langendoen, Bertina Mulder, Marja van Osch, Annemarie Snels, Saskia Somers, Inge Spaan en Anke Verbraak. De bundel en de schrijfweek is een initiatief van Marelle Boersma.

Auteur: Saskia Somers, Marja van Osch
Droomvallei Uitgeverij
Nederlands Paperback
ISBN: 9789492844996
Druk 1: december 2021
180 pagina’s