Boekenkrant-schrijfwedstrijd: transformatie – 13 juni 2022

Boekenkrant-schrijfwedstrijd: derde editie!

Thuisschrijvers, opgelet! Voor het derde jaar op rij organiseert Boekenkrant een schrijfwedstrijd. Stuur jouw korte verhaal op om kans te maken op een publicatie in de Boekenkrant!

Schrijf je graag, en ben je benieuwd wat een redacteur daarvan vindt? Dan is er goed nieuws voor je. Omdat ze het zo leuk vinden om jullie verhalen te lezen, organiseert Boekenkrant ook dit jaar weer een schrijfwedstrijd! De vijf beste verhalen voorzien ze van persoonlijke feedback. Het winnende verhaal wordt in de Boekenkrant geplaatst.

Het thema van dit jaar is ‘transformatie’. Daarbij kun je denken aan een letterlijke transformatie (een weerwolf, een make-over…) of een metaforische. Daag je creativiteit uit en schrijf er een kort verhaal over!

Jouw verhaal:
· is tussen de 700 en 1500 woorden lang;
· heeft het thema ‘transformatie‘;
· mag een genre naar keuze hebben (fictie, non-fictie, thriller, young adult, etc.);
· lever je aan in een Word-document;
· en stuur je vóór 13 juni 2022 naar redactie@boekenkrant.com.

Wat kun je winnen?
De vijf beste verhalen krijgen persoonlijke feedback van de redactie van de Boekenkrant en worden gepubliceerd op onze website. Het winnende verhaal wordt tevens gedrukt in de juli-editie van de Boekenkrant. Daarnaast krijgt de winnaar een gratis jaarabonnement op de Boekenkrant t.w.v. € 42 én een boekenpakket van ca. € 65!

Bron: website Boekenkrant