Verhalenbundel: ‘De pompoenprins en andere moderne sprookjes uit Italië’ van Cristina Oliva

Verhalenbundel: ‘De pompoenprins en andere moderne sprookjes uit Italië’ van Cristina Oliva

Wanneer je hart door angst wordt gegrepen, het maakt niet uit welke angst, dan kan het zo hard worden als een pompoen, hoewel het vanbinnen gevuld is met mooie dingen: liefde, talenten en het vermogen om alles te bereiken. Prins Kevinick is vriendelijk en aardig tegen iedereen, maar zelf liefde ontvangen maakt hem bang. Wat als hij gekwetst wordt? Hij leeft liever een veilig leven in zijn paleis, zonder ooit pijn te voelen. Maar dan wordt hij op een avond bezocht door een stralende Geest, die hem vertelt dat hij zijn hart moet openen. Hij wordt betoverd en verandert in een pompoen: hard van buiten, maar zacht vanbinnen. Wie kan hem nu nog redden? Of kan hij door zijn droom te volgen zichzelf bevrijden? ‘De Pompoenprins’ en drie andere moderne sprookjes uit Italië geven de lezers avontuur, liefde en wijze levenslessen. Met illustraties van Mariska Maas.

Auteur(s):Cristina Oliva, Cristina Carini
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789493265035
Druk 1: april 2022
60 pagina’s