Download nu gratis een ebook met de beste Zilveren Strop-verhalen van 2022

Download nu gratis een ebook met de beste Zilveren Strop-verhalen van 2022

De Zilveren Strop werd op 9 juni uitgereikt tijdens de Avond van het Spannende Boek, de aftrap van de Thriller Tiendaagse. Maar liefst 121 deelnemers stuurden een verhaal in, waaruit 58 enthousiaste voorselecteurs een shortlist samenstelden. De finalejury koos daaruit de top 5 én de winnaar. Vandaag, op de laatste dag van de Thriller Tiendaagse, kun je het ebook met de vijf beste verhalen downloaden, exclusief bij Hebban.

Tijdens de Avond van het Spannende Boek presenteerden Hebban schrijfwedstrijdencoördinator Martijn Lindeboom en juryvoorzitter Jeroen Windmeijer de uitreiking van de Zilveren Strop-schrijfwedstrijd, die dit jaar voor de tweede keer werd georganiseerd. De Zilveren Strop is een initiatief van Stichting Gouden Strop en Hebban.nl.

De Avond van het Spannende Boek was tevens de aftrap voor de Thriller Tiendaagse van 10 tot en met 19 juni. Als afsluiter hebben we op deze laatste dag een cadeautje voor alle lezers op Hebban: het gratis te downloaden ebook met daarin de vijf beste verhalen van de Zilveren Strop-schrijfwedstrijd 2022.

Het winnende verhaal en de vier runners-ups van de Zilveren Strop 2022-schrijfwedstrijd, geschreven door Marjolein van der Gaag, Alexander Olbrechts, Nicolet Steemers (onder pseudoniem Louise van Duijn), Marius van Bruggen en Jerry Hendriks. Vijf uitstekende spannende verhalen van Nederlandstalige auteurs.

  1. Marjolein van der Gaag met ‘Onder de waterspiegel’
  2. Alexander Olbrechts met ‘Jongen zonder naam’
  3. Nicolet Steemers met ‘De gijzeling’
  4. Marius van Bruggen met ‘Zwijgrecht’
  5. Jerry Hendriks met ‘Transacties’

Surf nu naar Hebban (en maak een account aan als je die nog niet hebt) en download gratis deze verhalenbundel.