Schrijfwedstrijd Valentijn-genootschap

Het Valentijn-genootschap organiseert voor het Valentijnfestival 2017 een schrijfwedstrijd onder lezers én schrijvers. De prijs voor het winnende verhaal zal uitgereikt en bekend worden gemaakt tijdens het Valentijnfestival 2017.

Genre? Romantische verhalen.
valentijngenootschapVoor lezers en schrijvers, ook leden van het Valentijngenootschap mogen een verhaal indienen. (Juryleden uitgezonderd.)
Hoe? Schrijf een origineel romantisch verhaal van 1500-5000 woorden in het Nederlands. Voorzien van onherkenbaar pseudoniem, werkelijke naam en pseudoniem zijn tot na het jureren alleen bij de secretaris bekend. (Verhalen die eerder zijn ingediend voor andere schrijfwedstrijden zijn uitgesloten.)
Wanneer? Je hebt van 1 september tot 1 december 2016 de tijd om je verhaal in te sturen. (Digitaal als tekstbestand Word of PDF.)
Kosten? 10 euro per inzending. (Te voldoen bij inzending van je verhaal, zonder inschrijfgeld wordt het verhaal niet in behandeling genomen.)
Wat krijg je daarvoor? Een juryrapport en gratis toegang tot het Valentijnfestival 2017. Je verhaal zal beoordeeld worden door een vakkundige jury. Van elke verhaal wordt een juryrapport geschreven dat je ontvangt op het Valentijnfestival.
Prijs? 250 euro
Jury: De jury bestaat uit Gerda van Wageningen als voorzitter van de jury en Suzanne Peters, beiden bestuurslid van het Valentijngenootschap. Nog 3 of 4 ervaren mensen uit het boekenvak zullen plaatsnemen in de jury.

Meer informatie staat HIER.