Verhalenbundel: ‘De olifant verdwijnt’ van Haruki Murakami

Verhalenbundel: ‘De olifant verdwijnt’ van Haruki Murakami

In ‘De olifant verdwijnt’ heeft Murakami de verhalen uit de gelijknamige bundel uit 2005 eindelijk herenigd met die uit Kangoeroecorrespondentie (2012). De selectie, door Murakami zelf geautoriseerd, omvat een scala aan klassiek geworden verhalen, van ‘A Slow Boat to China’, het eerste verhaal dat Murakami ooit publiceerde, tot ‘Hoe ik op een zonnige ochtend in april mijn 100 procent perfecte meisje tegenkwam’, het verhaal dat als basis diende voor zijn meesterwerk 1q84. Verhalen waarin de meester zoals altijd telkens weer de grens tussen droom en realiteit overschrijdt, en de alledaagse werkelijkheid licht kantelt, waardoor een surreële, magische sfeer ontstaat.

Uitgever: Atlas Contact
Auteur: Haruki Murakami
Nederlands Paperback
Uitgever Atlas Contact
Vertaald door Jacques N. Westerhove, Elbrich Fennema & Luk Van Haute
ISBN: 9789025473044
Druk: juli 2022
464 pagina’s

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*