Verhalenbundel: ‘Ghost Lover’ van Lisa Taddeo

Verhalenbundel: ‘Ghost Lover’ van Lisa Taddeo

Een legertje mooie en stoere vrouwen beheert vanachter de anonimiteit van hun schermen de datingdienst Ghost lover. Een systeem waarin berichten herschreven en geforward worden zodat je kalm en beheerst overkomt terwijl je met je nieuwe date correspondeert. Op een politieke fondsenwerfavond in een villa in LA, waar tal van sterren aanwezig zijn, voeren drie vrouwen een strijd om de eregast te veroveren. In een gespannen wachtkamer van een ziekenhuis wordt een onafscheidelijke groep hard feestende vrienden geconfronteerd met de verantwoordelijkheden van het leven, maar de magie van hun gloriedagen komt weer tot leven op het moment dat ze het het minst verwachten…
In deze negen verhalen roept Lisa de koorts die obsessie is op, en de blindheid van de liefde, de manie van rouw om verlies. Het onontkoombare proza dat we inmiddels van Taddeo kennen, maakt dat je het niet waagt weg te kijken van Ghost lover.

Auteur: Lisa Taddeo
Uitgeverij: Nijgh & van Ditmar
Vertaling:Janine van der Kooij
Nederlands Paperback
Druk 1: september 2022
256 pagina’s