Schrijfwedstrijd Schrijven Online ‘het spannende verhaal’! – 14 nov

Schrijfwedstrijd Schrijven Online ‘het spannende verhaal’! – 14 nov

Het is bijna Halloween, waardoor dit de beste tijd is om verhalen te lezen én te schrijven die de rillingen over je rug laten lopen. Daarom organiseert Schrijven Online de schrijfwedstrijd ‘het spannende verhaal’!

Schrijf een kort verhaal van maximaal 500 woorden waarin spanning centraal staat. Maak gebruik van de spannende genres zoals horror, thriller, misdaad en dergelijke. Je verhaal mag gerelateerd zijn aan Halloween, maar dat hoeft! Tip: de jury wordt graag verrast, dus wees creatief. 1 inzending per persoon. 

Deadline: 14 november 2022, 11:59 uur

Bekendmaking winnaars: 22 november 2022

Stuur je verhaal hier in!

De redactie van Schrijven Online en hoofdredacteur Frank Noë behoren tot de jury.

De top 3 wordt geplaatst in Alice van Schrijven Magazine en de 1e plaatst ontvangt ook het boek Spannende verhalen schrijven van René Appel.

Meer informatie op Schrijven Online.