Schrijfdorst: schrijfwedstrijd & festival – deadline 7 februari 2023

Schrijfdorst: schrijfwedstrijd & festival

Eer & Geweten

Barry Marré van KADE40 in Vlaardingen: “Ja, gaan we het weer doen, Festival Schrijfdorst?” Jaaa, volgaarne. Dus hier zijn we weer met dé Schrijfwedstrijd voor een schoon of donkerder geweten, en met in april volgend jaar het Festival – de derde editie alweer.
Onderdeel van het festival is een schrijfwedstrijd met als thema Eer & Geweten. Vreet, wrikt of balanceert er een kort verhaal, poëzie of spoken word? Doe mee! Maximaal aantal woorden: 1000. Deadline is dinsdag 7 februari, 23.59 uur. Mail een kort verhaal, gedicht of spoken word-tekst: info@deschrijfschool.com. Hoofdprijs: je inzending in een bundel, voorlezen in de theaterzaal van KADE40 en een De Schrijfschool-schrijfcursus naar keuze.
In het nieuwe jaar lees je meer over de jury (wie, wie?) en het festival. Wat nu al zeker is: de zeven beste inzendingen komen in een bundel. De juryvoorzitter (een Beroemde Schrijver!) maakt de winnaars bekend en presenteert de bundel tijdens Festival Schrijfdorst op zondag 16 april 2023.
Na de uitreiking is het boek voor een schappelijke prijs te koop bij onder meer KADE40 De Winkel. De zeven winnaars mogen hun werk voorlezen in de Theaterzaal van KADE40, om daarna bij te komen op de festivalborrel.
Deadline inzendingen voor schrijfwedstrijd Eer & Geweten: dinsdag 7 februari 2023
Festival Schrijfdorst, schrijfworkshops, voorleesfees en borrel voor een tientje: zondag 16 april 2023

Bron: Nieuwsbrief De Schrijfschool