‘Het wonderlijke winterboek’ – Heel veel hartverwarmende voorleesverhalen over de winter

‘Het wonderlijke winterboek’ – Heel veel hartverwarmende voorleesverhalen over de winter

Een prachtige winterse voorleesbundel met heel veel nieuwe verhalen en illustraties!

In deze bundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de winter. Over Sint en Piet, die soms wel een beetje hulp kunnen gebruiken, over een prachtig midwinterfeest, over een kerstman die zijn muts kwijt is, over een onsmakelijk kerstdiner, en over héél veel oliebollen…

Met verhalen van Kees de Boer, Annemarie Bon, Iris Boter, Marianne Busser & Ron Schröder, Chariva, Pieter Feller, Lysette van Geel, Yvon Jaspers, Karine Jekel, Marloes Kemming, Kelly van Kempen, Sjoerd Kuyper, Lisa Manuels, Elisabeth Mollema, Erik van Os & Elle van Lieshout, Isabelle de Ridder, Coco van Rijn, Jette Schröder, Pamela Sharon en Carry Slee

Met illustraties van Myriam Berenschot, Nynke Boelens, Kees de Boer, Tjarda Borsboom, Iris Boter, Charlotte Bruijn, Marijke Buurlage, Job van Gelder, Saskia Halfmouw, Philip Hopman, ivan & ilia, Gertie Jacquet, Aimée de Jongh, Sandra Klaassen, Eefje Kuijl, Merel van Lamoen, Lisa Manuels, Daniëlle Schothorst, Dagmar Stam, Natascha Stenvert, Marije Tolman en Lisa van Winsen

Auteurs: Marianne Busser Lisa Manuels, Annemarie Bon Coco van Rijn Lysette van Geel Isabelle de Ridder Karine Jekel Marloes Kemming Elisabeth Mollema Ron Schroder Erik van Os Sjoerd Kuyper Kelly van Kempen Jette Schröder Yvon Jaspers Pieter Feller Chariva Carry Slee Pamela Sharon Elle van Lieshout Kees de Boer Iris Boter
Nederlands Hardcover
Uitgeverij Boon
ISBN: 9789048849314
Druk 1: november 2019
272 pagina’s