Das Mag – De maanden -reeks novelles

Das Mag – De maanden -reeks novelles

Twaalf schrijvers, twaalf boekjes, twaalf maanden. Dat is in het kort het idee achter De Maanden, de nieuwe boekenreeks van Das Mag. Elk boekje verschijnt vlak voor de desbetreffende maand en houdt de lezer in de weken erna gezelschap.

De line-up aan schrijvers liegt er niet om:

Alfred Birney, Charlotte Van den Broeck, Sinan Çankaya, Saskia De Coster, Ellen Deckwitz, Rob van Essen, Bregje Hofstede, Raoul de Jong, Tobi Lakmaker, Manon Uphoff, Arjen van Veelen en Annelies Verbeke.

Ieder boekje nodigt je uit om anders naar de tijd van het jaar te kijken. De boekjes hebben een bijzonder ontwerp, dat draait om hoe de maanden in elkaar overvloeien. Zo toont elk boekje dezelfde boom, die naargelang de maand verandert van verschijning. En op het einde van ieder boekje staat een voorproefje van het verhaal dat de maand erop volgt. Ook krijg je als lezer de mogelijkheid om de maand vast te leggen. Alle omslagen zijn van de hand van kunstenaar Jasmijn ter Stege. Het is bij uitstek een reeks voor de verzamelaar.

Meer info over de hele reeks: website Das Mag.