Verhalenbundel: ‘Afgrond’ van Marjolein van der Gaag en Marcella Kleine

Verhalenbundel: ‘Afgrond’ van Marjolein van der Gaag en Marcella Kleine

tien spannende verhalen

Afgrond – inclusief Onder de waterspiegel, winnaar van de Zilveren Strop 2022 – is een spannende verhalenbundel vol variatie, waarin de lezer regelmatig op het verkeerde been wordt gezet.

In tien spannende, meeslepende verhalen laten Marjolein van der Gaag en Marcella Kleine de lezer zien dat gevaar overal op de loer kan liggen. Tijdens het boodschappen doen (Heartbreakers), een wandeling in het bos (Karma), een singlereis (Afgrond) en het online thuiswerken (Offline). Afgrond – inclusief Onder de waterspiegel, winnaar van de Zilveren Strop 2022 – is een bundel vol variatie, waarin de lezer regelmatig op het verkeerde been wordt gezet. Marjolein van der Gaag en Marcella Kleine schreven eerder samen de spannende verhalenbundel Eindbestemming en de zinderende zomerthriller Hels. Beide schrijfsters hebben meerdere boeken op hun naam staan.

Auteurs: Marcella Kleine en Marjolein van der Gaag
Uitgeverij Rs
Nederlands Paperback
ISBN: 9789492657268
Druk 1: januari 2023