Verhalenbundel ‘Meer dan Menselijk en niet noodzakelijk aardig.’ Verhalen over goden en godinnen

Verhalenbundel ‘Meer dan Menselijk en niet noodzakelijk aardig.’ Verhalen over goden en godinnen

Ze komen voor in ieder land en elke cultuur. Ze zijn ook van alle tijden. Sommigen zijn vriendelijk, anderen ondeugend of zelfs kwaadaardig. We aanbidden of vrezen hen en denken hen te kennen. Maar is dat echt zo? Ontmoet in deze bundel een aantal goden en godinnen en ontdek of zij werkelijk meer dan menselijk zijn. Alle opbrengsten van deze bundel gaan naar het autismefonds. www.autismefonds.nl

Auteurs: Bieke de Loore, Bruno Lowagie, Carlijn Broers, el Sinistro, Ellen Kusters, Ignace Pollet, Jamie Lee Vermeer, Laura Scheepers, Liesbeth Jochemsen, Luc Vos, Martine Pauwels, Michelle Arts, Bieke de Loore, Bruno Lowagie, Carlijn Broers, el Sinistro, Ellen Kusters, Ignace Pollet, Jamie Lee Vermeer, Laura Scheepers, Liesbeth Jochemsen, Luc Vos, Martine Pauwels, Michelle Arts, Rick Vermunt en Soumya Shyam en Soumya Shyam.

Auteur: Liesbeth Jochemsen
uitgeverij: Mijnbestseller
Nederlands Paperback
ISBN: 9789403686226
Druk 1: 19 januari 2023
290 pagina’s