Schrijfwedstrijd: Schrijf een sprookje

Sommige sprookjes zijn al zo oud dat de oorsprong ervan moeilijk vast te stellen is. Maar ook in onze moderne tijd vind je overal nog sprookjes, als je goed zoekt. Heb jij ook een voorliefde voor sprookjes, doe dan mee met de sprookjeswedstrijd van Schrijven Online: ‘Een nieuwswaardig sprookje’.

De opdracht
Schrijf een sprookje (modern of klassiek) van maximaal 500 woorden dat gebaseerd is op dit nieuwsitem. Je mag creatief zijn met het onderwerp, als de kern van de nieuwsgebeurtenis er maar in zit. De redactie van Schrijven Online heeft onlangs een aantal tipartikelen geschreven om jou alvast op weg te helpen.

Inzenden kan tot en met 30 september 23:59 uur.  De uitslag wordt bekend gemaakt op 17 oktober. Meer informatie en het formulier om in te sturen vind je HIER.