Verhalenbundel: Werelden ontwaken

Verhalenbundel: Werelden ontwaken

Zeven verhalen van Nederlandse auteurs waarin nieuwe werelden voor je open gaan

Deze bundel neemt je mee naar plekken waar je nog niet bent geweest en bereidt je voor op grotere verhalen. Stap door de poort en ervaar hoe deze werelden ontwaken.

Klopjacht – Een necromantiër maakt jacht op een klopgeest die de universiteit teistert, maar het spook is niet de enige die studenten lastigvalt.

De huilende stad – Een vluchteling volgt de moordenaar van haar ouders naar de levende stad Zagrabe, maar de stad bemoeit zich met haar wraakplannen.

Federica’s metamorfose – Een wetenschapper manipuleert reusachtige plastic-etende rupsen om de problemen met plastic afval op te lossen, maar nu is ze verantwoordelijk voor alle gevolgen.

Zeesteen – Een kapitein krijgt de opdracht om een aangespoelde zeesteen naar nieuw land te brengen, maar een inktvloek dwarsboomt haar missie.

Duizend doden – Een scepticus moet zijn ideeën over de realiteit loslaten om een weg te vinden naar de enige plaats waar zijn overleden vrouw nog bestaat: het verleden.

Faylars transformatie – Een rokkenjager is op zoek naar de oorsprong van de vreemde tekens op zijn huid wanneer hij als een blok valt voor zijn droomvrouw… een draak.

Winterwaker – Een schubbeling krijgt de kans om te bewijzen dat hij is wie hij zich diep vanbinnen voelt… als hij tenminste de ijskoude winternacht overleeft.

Auteur: Antoni Dol, Anna Mattaar
Nederlands Paperback
ISBN: 9789083044071
Druk 1: november 2022
344 pagina’s