De Cozy & Crime schrijfwedstrijd: win een boekcontract – 1 juli 2023

Doe mee met de Cozy & Crime schrijfwedstrijd en win een boekcontract!

Schrijven Online, de Online Schrijfschool en De Verhalenfabriek hebben de handen ineengeslagen en organiseren een schrijfwedstrijd met als thema Cozy & Crime. Hoewel de herfst nog even weg is en de zomer nog moet beginnen, zijn we op zoek naar spannende- en feelgood-manuscripten die het knusse van de herfst uitstralen. Vallende bladeren, harde stormen, regen en onweer of juist open haard, thee en chocomel. Aan jou de keuze.

Heb je er altijd al van gedroomd om een boek te schrijven? Pak dan nu je kans en doe mee aan onze Cozy & Crime schrijfwedstrijd! Schrijf een novelle in herfstige sferen en neem ons mee naar dat enge bos waar een moordenaar vrij spel heeft of kies juist voor een heerlijk feelgood waar zij eindelijk die knappe man ontmoet om bij de open haard een glas wijn mee te drinken.

Gaat jouw schrijvershart hier sneller van kloppen en begint er al iets te borrelen? Klim dan nu in de pen en doe mee aan onze Cozy & Crime schrijfwedstrijd met het thema ‘herfst’.

Je hebt bijna drie maanden de tijd om jouw verhaal te schrijven. Vanaf nu tot 1 juli 2023 kan je jouw verhaal insturen. Het verhaal moet tussen de 20.000 en 30.000 woorden lang zijn.

Meer informatie en voorwaarden voor deelname staan op Schrijven Online.