‘Sprookjes van Grimm’ herteld door Elli Woollard met tekeningen van Marta Altés

‘Sprookjes van Grimm’, herteld door Elli Woollard, met tekeningen van Marta Altés

Vijf sprookjes verteld en verbeeld als nooit tevoren Volg Roodkapje door het bos waar ze een wolf tegenkomt. Griezel mee als Hans en Grietje een heks ontmoeten. Ontdek wie stiekem de schoenen van een arme schoenmaker naait. Lukt het Assepoester om naar het bal te gaan? En wie zijn toch die geheimzinnige stadsmuzikanten uit Bremen? De verhalen klinken als nieuw in het frisse en grappige rijm van Elli Woollard in de vertaling van Margaretha van Andel. Van deze door Marta Altés rijk geïllustreerde bundel zal jong en oud genieten. Van dezelfde makers als ‘Formidabele fabels’ en ‘Waarom? Daarom!’.

Auteur: Elli Woollard
Uitgeverij Lemniscaat
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789047714187
Druk 1: november 2022
93 pagina’s