Novelle -‘De Maanden – April’ van Ellen Deckwitz

Novelle -‘De Maanden – April’ van Ellen Deckwitz

Deze reeks omvat twaalf maanden, twaalf boekjes, twaalf schrijvers. Ieder boekje nodigt je uit om anders naar de tijd van het jaar te kijken.

De Maanden is een reeks die je wilt verzamelen, koesteren, een prominente plek in je boekenkast wilt geven. De vormgeving vanbinnen én vanbuiten is chic aantrekkelijk. Alle omslagen worden gemaakt door dezelfde kunstenaar.

Elk boekje verschijnt net voor het begin van de maand. Het houdt de lezer gezelschap terwijl de maand verstrijkt en nodigt je uit anders naar de tijd van het jaar kijken. In April roept Ellen Deckwitz ons op om niet vooruit te huilen om het leven dat eens zal verdwijnen, maar – gewapend met Herman Gorter, poëzie en de nodige Vikingmythologie – te kijken naar wat we nog wél hebben, ook al wordt dat bedreigd.

Uitgever: Das Mag Uitgeverij B.V.
Auteur: Ellen Deckwitz
Nederlands
E-book 9789493248762
Druk 1: 31 maart 2023
42 pagina’s

Meer informatie over de hele maanden-reeks op de website van Das Mag.