Verhalenbundel: ‘Nootzaak’ – Anekdotische verhalen uit de muziekhandel van Sietze & Erna Haarsma

Verhalenbundel: ‘Nootzaak’ – Anekdotische verhalen uit de muziekhandel van Sietze & Erna Haarsma

In Nootzaak schetsen Sietze en Erna Haarsma de amusante en soms bizarre belevenissen uit de muziekhandel. Van verhalen als ‘Vader stinkt zo als hij speelt’ en ‘Het centenbakje’, tot ‘Ik ben de pianostemmer’ en ‘De beklimming van een kerkorgel’. Waargebeurd of niet? Waarschijnlijk wel, maar het kan zijn dat hier en daar in de loop van de tijd het verhaal zich heeft ontwikkeld tot een nog mooier verhaal. Een boek vol met anekdotische verhalen en muzikale weetjes, waarbij vrolijkheid de boventoon voert. Sietze en Erna Haarsma staan al jarenlang garant voor muziekplezier. Ze hadden een muziekwinkel, een radiostation en doen muziekproducties. Hierbij werkten ze onder anderen met Liesbeth List, Thijs van Leer en Cor Bakker.

Auteur: Sietze Haarsma, Erna Haarsma
Uitgeverij Noordboek
Nederlands Paperback
ISBN: 9789464711257
Druk 1: september 2023
168 pagina’s