Jeugdverhalen: ‘Opzij voor Pietje Prinses!’ van Mirjam Mous

Jeugdverhalen: ‘Opzij voor Pietje Prinses!’ van Mirjam Mous

Lekker lezen over stoere prinsessenavonturen

Pietje Prinses is niet erg prinsesserig. Ze heeft een hekel aan muiltjes passen, kikkers kussen of eindeloos voor de spiegel staan. Nee, dan haalt ze liever stunts uit op haar skateboard of elektrische step. Ook maakt ze graag auto’s en koetsen van hout. Pietje is niet alleen stoer, maar ook slim. Tijdens de Spiegeltje Spiegeltje Verkiezing weet ze een valse prinses te ontmaskeren. Wordt ze met haar zus Priscilla door een vliegende koffer ontvoerd, bedenkt ze een fantastisch ontsnappingsplan. En natuurlijk gaat ze op jacht naar de schat van Duizend-en-eennacht als ze een geheimzinnige kaart in het paleis van de sultan vindt. Pietje zet graag alles op z’n kop!

Drie geestige, los te lezen verhalen over Pietje en haar avonturen zijn gebundeld in deze heruitgave mét nieuw omslag – boordevol leuke zwart-witillustraties van Marja Meijer.

Auteur: Mirjam Mous
uitgeverij Van Holkema & Warendorf
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789000390601
Druk 1: 19 oktober 2023
224 pagina’s