Verhalenbundel: ‘Het zal anders’ van Charles van Wettum

Verhalenbundel: ‘Het zal anders’ van Charles van Wettum

De tien verhalen in dit boek zijn science fiction. Soms met humor, soms met een bijzondere twist – maar altijd met iets om even tot je laten doordringen. Om even over na te denken. De toekomst hangt af van ons. Onze keuzes van vandaag bepalen de toekomst. Welke keuzes kunnen we maken? En wat zouden ándere keuzes betekenen voor ons?

Charles van Wettum schrijft geen wetenschappelijke artikelen, nee: hij vertelt verhalen. Niet om de technische snufjes – al staan die er wel in – maar om de mensen. Over de keuzes die ze maken om het leven betekenis te geven. Over hoe ze gelukkig willen zijn. De verhalen zijn soms leuk en ontspannend, soms beangstigend en soms ook een beetje verdrietig – dat hoort allemaal bij het leven.

Zeven van de verhalen uit deze bundel zijn nooit eerder gepubliceerd.

Auteur: Charles van Wettum
Nederlands E-book 9798215514511
Druk 1: april 2023
Epub zonder kopieerbeveiliging