Verhalenbundel ‘De oude Hoogland’ – Sterke verhalen bij de ondergang van de zon – van Rob Hoogland

Verhalenbundel ‘De oude Hoogland’ – Sterke verhalen bij de ondergang van de zon – van Rob Hoogland

‘Voordat de zon definitief ondergaat wil ik nog één bundel uitbrengen. De titel ligt voor de hand: De Oude Hoogland’, aldus de meest gelezen columnist van Nederland. Voor De Oude Hoogland zijn ruim honderd recente Telegraaf-columns geselecteerd, een aantal stukken voor Golfers Magazine en enkele wat langere vertellingen, die Rob Hoogland speciaal voor dit boek schreef: ‘Noem het sterke verhalen.’

MET EEN VOORWOORD VAN RONALD PLASTERK

‘Een columnist voor wie ik mijn hoed afneem.’ Theodor Holman

‘Rob is mijn favoriete ouwe reus.’ SYLVIA WITTEMAN

‘Rob Hoogland is een nuchtere rechtvoor-zijn-raap-man met boerenverstand. Hij is een van mijn favoriete scribenten.’ GUUS HIDDINK

‘Ik mag dan wel de tetterende dwerg zijn op de schouders van reus Hoogland, maar zonder mij was die ouwe nooit salonfähig geworden in de Linkse Kerk.’ ARTHUR VAN AMERONGEN

Auteur: Rob Hoogland
Uitgeverij Ezo Wolf
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789083320120
Druk 1: november 2023