Bundel: ‘Engelen zijn overal’ Verhalen en gedichten voor advent en Kerst van Elly Zuiderveld-Nieman

Bundel: ‘Engelen zijn overal’

Verhalen en gedichten voor advent en Kerst van Elly Zuiderveld-Nieman

Engelen zijn overal is een bundel van bestaande en nieuwe kerst- en winterteksten. Ontroerende liedteksten en aangrijpende gedichten worden afgewisseld met grappige columns en gezellige (fantasie)verhalen. Natuurlijk komt het kerstverhaal zelf aan bod ‒ met Maria, Jozef, de os en de ezel. Maar ook een sneeuwvlok, een zwerver en een kerstfeest in Afrika passeren de revue. Een heerlijk boek om zelf mee op de bank te kruipen of op de koffietafel te leggen. Sommige teksten zijn ook geschikt om voor te lezen aan (klein)kinderen of in kerkelijke vieringen. Engelen vormen de rode draad in dit boekje. Want of ze nu worden afgebeeld met vleugels, in een schitterend licht, óf er zo gewoon uitzien dat je je pas later realiseert dat je er een hebt ontmoet; ze spreken altijd tot de verbeelding. Elly Zuiderveld-Nieman (1946) is de vrouwelijke helft van het bekende zangduo ‘Elly en Rikkert’. Zij heeft voortdurend liedjes en verhalen in haar hoofd die erom vragen gedeeld te worden.

Uitgever: Ark Media
Auteur: Elly Zuiderveld-Nieman
Nederlands Hardcover
ISBN:9789033803666
Druk 1: december 2023
108 pagina’s

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*