Verhalenbundel: ‘Koning Sarcasticus’ van Henrick W. Vos

Verhalenbundel: ‘Koning Sarcasticus’ van Henrick W. Vos

Of koning Sarcasticus werkelijk het gelijk aan zijn kant heeft, moet nog blijken. Hij heeft een scherpe blik op de samenleving en weet ragfijn de vinger op de zere plek te leggen. De samenleving vindt hij behoorlijk ingewikkeld, maar hij heeft goede oplossingen waardoor het leven weer wat gemakkelijker kan zijn. Henrick W. Vos vindt het verhaal interessant genoeg om te vertellen. Deze verhalenbundel bevat meer mooie vertelsels. Zo blijkt uit een sprookjesachtig verhaal dat het mogelijk is om het verouderingsproces − dat van Henrick − te stoppen. Dan weer weet de schrijver je mee te nemen naar de zeventiger jaren, waar de jeugd de verworven vrijheden op royale wijze consumeerde. Hoe verschillend de zeventien verhalen ook zijn, Henrick schrijft op een zeer leesbare manier en het duurt niet lang of je wordt als lezer meegezogen in het verhaal. Trefwoorden zijn: gemoedelijk, pijnlijk, seventies, keuzes, Brabants.

Uitgever: Brave New Books
Auteur: Henrick W. Vos
Nederlands Paperback
ISBN: 9789464928860
Druk 1: januari 2024
189 pagina’s

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*