Verhalenbundel ‘Die mooie zomer’ van diverse auteurs

Verhalenbundel ‘Die mooie zomer’ van diverse auteurs

11 verhalen over vakantieliefdes

Ach, die bitterzoete ervaring van een vakantieliefde… De opbloeiende spanning en de ontlading, vaak in een voorspelbaar decor van zon, zee en strand. Maar als de dagen weer korter worden en de temperaturen dalen, eindigen de meeste vakantieliefdes in betraande kussens. Toch zou niemand het willen missen, voor geen goud.

Het is een onderwerp dat uiteraard ook bij schrijvers bijzonder tot de verbeelding spreekt. In hun handen worden vakantieliefdes grilliger, verrassender, heftiger, onwaarschijnlijker. De lezer mag bepalen of het fictie is, of dat hun verhalen misschien toch voortkomen uit eigen bitterzoete ervaringen.

Auteurs: Malou Holshuijsen, Laura van der Haar, Arno Kantelberg, Marion Pauw, Edwin Winkels, Ronald Giphart, Ingmar Heytze, Roos Schlikker, Renske Jonkman, Elvin Post, Bert Wagendorp

Nederlands Paperback
Uitgeverij Brandt
9789493319165
06 mei 2024

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*