Verhalenbundel: ‘Liefde in oorlogstijd’ van Steffie van den Oord

Verhalenbundel: ‘Liefde in oorlogstijd’ van Steffie van den Oord

In Liefde in oorlogstijd vertellen ruim twintig mannen en vrouwen hoe zij hun grote liefde ontmoetten – of verloren – tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het zijn verhalen die ze altijd hadden verzwegen, de geschiedenis was vaak te pijnlijk. Maar dankzij het verstrijken van de tijd en de nieuwsgierigheid van Steffie van den Oord konden ze er toch over praten. De geschiedenissen laten zien hoe mensen in moeilijke omstandigheden weten te overleven. En hoe gevoelens alles kunnen doorbreken – want wat betekenen ‘goed’ en ‘fout’ nog wanneer het gaat om de liefde?

Auteur: Steffie van den Oord
Uitgeverij Querido
Nederlands Paperback
9789021498539
Heruitgave 23 mei 2024
352 pagina’s

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*