Verhalenbundel ‘Ayoo Bonaire Hoe laat wordt jouw wekker wakker?’ van Rik Felderhof

Verhalenbundel ‘Ayoo Bonaire Hoe laat wordt jouw wekker wakker?’ van Rik Felderhof

Ayoo Bonaire – Hoe laat wordt jouw wekker wakker Rik Felderhof Hoe laat wordt jouw wekker wakker? is de Antilliaanse variant op de vraag: hoe laat sta je op? Het is meteen vrolijk, lachen is een tweede natuur van de bevolking. Daardoor schijnt op Bonaire altijd de zon, ook al regent het. De taal, de omgang met elkaar, alles straalt optimisme uit. De verhalen in deze bundel schetsen het dagelijks leven van deze dobberende Nederlandse gemeente in de Caribische zee. Rik Felderhof, televisiemaker en schrijver, komt al bijna vijftig jaar op Bonaire en sinds 2005 woont ‘de man met de hoed’ op het eiland. In 2022 hield hij tijdens zijn verblijf op het eiland dit vrolijke dagboek bij.

Auteur: Rik Felderhof
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789464379891
Druk 1: juli 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*