Zomerlezen- geschenk in de boekhandel

Vanaf 25 juni is het zomer in de boekhandel met de campagne Zomerlezen. De boekhandel geeft het Zomerlezengeschenk Flamingo Beach van Suzanne Vermeer cadeau bij aankoop van minimaal € 15 aan Nederlandstalige boeken in de periode van 20 tot en met 30 juni. Het Zomerlezengedicht is dit jaar van de hand van dichter Martin Rombouts, die het zomerse ‘het was zonnig dus ik moest aan je denken’ schreef.  

Heel veel Nederlanders willen graag lezen, maar het komt er vaak gewoon niet van. De zomer is wat dat betreft hét moment om een boek te pakken: of dat nou in je tuinstoel, op het strand of aan het zwembad is. Toch hebben mensen dan nog steeds een zetje nodig om ook echt te gaan lezen, want ook smartphones vol verleidingen van sociale media, games en series reizen mee. Dat zetje krijgen ze dankzij de campagne Zomerlezen waar we lezers gedurende de zomer inspireren vaker voor een boek te kiezen. Want juist lezen in de zomer is heerlijk en dat gunnen we heel Nederland. Er is tenslotte een zomerboek voor iedereen. Wie van 20 t/m 30 juni minimaal € 15 aan Nederlandstalige boeken uitgeeft krijgt van de boekhandel het Zomerlezengeschenk Flamingo Beach cadeau.
Lezerscommunity Hebban verspreidt ook dit jaar het Zomerlezen-paspoort. Daarin worden de Top 25 zomertitels en tien leestips voor kinderen gedeeld en maken lezers kans op prijzen door mee te doen aan de Zomerlezen Challenge. 

Bron: persbericht CPNB

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*