Feelgood-verhalenbundel: ‘Ik vertrek’

Feelgood-verhalenbundel: ‘Ik vertrek’

‘Ik vertrek’, een heerlijke verhalenbundel met 15 feelgood-verhalen. De opdracht aan de deelnemers was dat in de tekst de woorden ‘Ik vertrek’ in dialoog werden gebruikt. Dat leverde mooie verhalen op over liefde voor jong en oud, met een boodschap, of juist alleen maar leuk. De jury was in handen van een deskundige jury, samengesteld uit auteurs en redacteuren. Tijdens het Valentijn Festival 2024 in Ermelo is het beste verhaal bekend gemaakt. De winnaar van de verhalenwedstrijd ontving de hoofdprijs van € 250 en keerde tevens met een uitgeverscontract huiswaarts. Deze auteur mag de titel ‘Winnaar van De Valentijnprijs 2024 voor het beste romantische verhaal’ voeren.

Deze bundel is verkrijgbaar als boek en als e-boek. Vanaf het derde kwartaal 2024 eveneens als luisterboek. De royalty’s worden overgemaakt aan Villa Pardoes, waar men zich inzet om ernstig zieke kinderen en hun families een onvergetelijke week te bezorgen. We danken alle schrijvers voor hun inzendingen: Martijn Brands (de winnaar), Wendy Sempels, Melina Ekic, Uschi Smet, Klaske Bakker, Elske Schut, Jules Hoenderop, Fleur ’t Hart, Marije de Lange, Ans Speelman, Dineke Gerritsen, Alain De Lannoy, Renée Lemaire, Kiara Lok en Lillium North.

Uitgeverij Ellessy
Nederlands Paperback
ISBN: 9789464934168
druk 1: mei 2024

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*