Novelle: ‘Kat in het nauw’ van Annet Hulst

Novelle: ‘Kat in het nauw’ van Annet Hulst

Wanneer de zoon van Annelinde aankondigt dat hij per direct bij zijn vader intrekt, blijft ze alleen achter in de wijk waar ze ooit met z’n drieën woonden. Annelinde kan maar moeilijk omgaan met de stilte in haar ‘lege nest’.

Gelukkig zorgen de buren voor afleiding door haar hulp te vragen bij het organiseren van een buurtbarbecue. Dan wandelt er zomaar een kat haar leven binnen. Hij is stoer, eigenwijs en gek op knuffelen.

Flip haalt het beste in Annelinde naar boven. En het slechtste…

Auteur: Annet Hulst
Uitgeverij De Verhalenfabriek
Nederlands E-book 9789461099266
Druk 1: 23 juni 2024
100 pagina’s
Adobe ePub

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*