Update schrijfwedstrijd 2024

Update schrijfwedstrijd Het Korte Verhaal 2024

Onze jaarlijkse schrijfwedstrijd stevent ook nu weer af op een groot succes. We mochten al ruim vijftig inzendingen ontvangen. Het thema zorgt voor een grote diversiteit in verhalen en daar zijn we blij mee. De redactie is druk bezig alle verhalen te lezen en de eerste twee weekwinnaars werden de afgelopen vrijdagen al bekendgemaakt. Nog van harte gefeliciteerd Dirk Otte en Luc Vos! Mocht je de winnende verhalen gemist hebben, je kunt ze hier en hier lezen.

De inzendtermijn sluit op zondagavond 1 september dus er is nog tijd om mee te doen. We streven ernaar om elke vrijdag een nieuwe weekwinnaar bekend te maken. Na 1 september zal de redactie alle verhalen (nogmaals) lezen en bepalen hoeveel weekwinnaars er nog komen. Na de bekendmaking van alle weekwinnaars gaat de eindjury al die verhalen opnieuw bekijken en wordt er besloten wie de hoofdprijs wint.

De winnaar van de hoofdprijs zal een interview krijgen op onze website en zal naast de eer ook een bedrag van 50 euro overgeschreven krijgen op zijn/haar bankrekening.

We wensen jullie allemaal nog veel succes en hopen natuurlijk nog veel meer mooie verhalen te ontvangen voor de deadline verstreken is!

Hier kun je het reglement vinden.

Carien Touwen, Marjet Maks en Michiel Van Den Berg

2 Reacties

  1. Beste Maria,
    Deze website draait volledig op vrijwilligers en heeft behalve enkele inkomsten uit de referrals naar bol.com geen inkomsten of sponsors, uitsluitend kosten. De hoofdprijs wordt uit eigen zak betaald, maar als het voor u de moeite niet is staat het u vrij niet mee te doen of een bijdrage aan het prijzengeld te leveren…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*