Schrijfwedstrijd: Een verhaal in exact 55 woorden! – 15 dec 2024

Een verhaal in exact 55 woorden!

Kan jij een verhaal schrijven in 55 woorden? Doe dan mee aan de 55 woordenwedstrijd van Lezenswaardig!

Lezenswaardig! zoekt in samenwerking met Schrijverspunt 55 verrassende, intrigerende, schurende, onthutsende en ontroerende fictieverhalen in precies 55 woorden, die ze in een unieke verhalenbundel uitbrengen.

De voorwaarden voor deelname zijn:

  • Deelname is mogelijk van 1 oktober t/m 15 december 2024 (24.00 uur). Alleen in deze periode!
  • Je verhaal is geschreven in de Nederlandse taal.
  • Verhalen dienen online geplaatst te worden op de website van Lezenswaardig! Je hoeft géén account aan te maken!
  • Alleen fictie komt in aanmerking, dus echte, afgeronde prozaverhalen, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind. Gedichten, filosofische overpeinzingen en beschouwingen van natuur en persoonlijk leed worden, hoe mooi opgeschreven ook, onverbiddelijk en meedogenloos terzijde gelegd en doen niet mee aan de wedstrijd.
  • Het verhaal moet in precies 55 woorden (exclusief de titel) worden verteld, waarbij de woorden worden gescheiden door spaties. Raadpleeg bij twijfel het woordenboek om te controleren of woorden los of aan elkaar geschreven worden!

Bij voldoende kwalitatieve inzendingen zal Lezenswaardig! een bundel uitgeven van de beste verhalen. Door deelname aan de wedstrijd verleen je Lezenswaardig! toestemming om je verhaal in de nog uit te geven bundel te publiceren.

De winnaar ontvangt een gratis exemplaar van de uit te geven bundel. Daarnaast ontvangt de winnaar een gratis lidmaatschap voor Lezenswaardig!

Klik op de knop OOK MEEDOEN? op de pagina van de organisatie

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*