NPO schrijfwedstrijd met thema ‘Verboden vruchten’

Ook dit jaar kun je weer meedoen aan de NPO Schrijfwedstrijd! Het thema is hetzelfde als dat van de Boekenweek: Verboden vruchten.

Schrijf een verhaal van maximaal 500 woorden en mail uiterlijk op 12 februari naar de organisatie.

NPO-Schrijfwedstrijd-750De verhalen worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit Nelleke Noordervliet [schrijfster], Simone van Saarloos [schrijfster/ NRC-columniste], Paul Abels [uitgever/neerlandicus], Dirk Vis [schrijver/redacteur De Gids] en Thomas Verbogt (schrijver).

De winnaars krijgen een portret en masterclass op NPO 2 en op NPO Radio 4 wordt hun verhaal voorgedragen en voorzien van muziek. En de vakjurywinnaar wint ook nog eens een publicatie in literair tijdschrift De Gids.

Meer informatie staat HIER.