Winnaars NPO Schrijfwedstrijd ‘Verboden Vruchten’ bekend

Vorige week heeft Paul Abels tijdens het Groot Nationaal Boekenweekontbijt in boekhandel Grand Theatre in Breda de winnaars van de NPO Schrijfwedstrijd bekend gemaakt. Dit jaar waren er ruim 2.500 inzendingen van amateurschrijvers die een verhaal instuurden met als thema ‘Verboden Vruchten’.
Uit de vijf winnaars is Esther van der Meer als vakjurywinnaar gekozen. Zij is beloond met een publicatie in literair tijdschrift De Gids en twee kaarten voor het Boekenbal op vrijdag 24 maart. De verhalen van alle vijf de winnaars zijn deze week, tijdens de 82ste Boekenweek te horen op NPO Radio 4 in De Klassieken (AVROTROS) en Passaggio (KRO-NCRV) en te zien in Iedereen Schrijft (VPRO) op NPO 2.

Hier vind je de 5 winnaars van de Schrijfwedstrijd, georganiseerd door NPO Radio 4 en NPO 2 en de data waarop hun verhaal wordt voorgelezen.

2 Reacties

 1. Graag had ik vernomen dat mijn inzending niet bij de genomineerden was uitgekomen. Graag had ik ook gehoord waar ik de prijswinnaars had kunnen nalezen. Graag had ik ook willen weten of er dit jaar een nieuwe schrijfwedstrijd gaat komen.
  Verwachtingen creëren automatisch teleurstellingen, vindt u misschien. Ik blijf hoopvol.

  • Beste Peter,
   Voor een antwoord op deze vragen zou je met de organisatie van deze wedstrijd moeten mailen.
   Wij zijn niet betrokken bij de organisatie hiervan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.