Zaterdag 8 april: Dag van het Fantastische Boek

Op 8 april 2017 organiseert de Stichting ter bevordering van het fantastische genre de Dag van het Fantastische Boek. Het wordt een literair festival (van middag tot middernacht) dat draait om verhalen en boeken in de genres fantasy, sciencefiction, horror en magisch realisme. Er is een fantastische locatie gevonden: het Compagnietheater in Amsterdam (Kloveniersburgwal 50). De Dag wordt in samenwerking met de Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam en Imagine Film Festival georganiseerd.

dagfantastischboekHet middagprogramma start om 14.00 u. en bestaat uit panels, workshops, interviews, speeches, voordrachten, speeddates (met uitgevers en de Schrijfarts), een literaire talkshow, een quiz en een filmprogramma.
Het avondprogramma bestaat uit een buffet voor genodigden en geïnteresseerden (18-20 uur) en de uitreiking van drie prijzen vanaf 20.00 u: de Ready to Read Science Fiction & Fantasy Award, de Harland Award Romanprijs en de Harland Award Verhalenwedstrijd. Na afloop is er een gezellige afterparty.

Meer informatie staat HIER. Er zijn nog tickets verkrijgbaar.