Pas verschenen: De wimpers van Franco

Op zaterdag 1 april 2017 verscheen het nieuwe boek van Chris Huinder uit: ‘De wimpers van Franco’. Het is alweer het derde boek dat de Bosschenaar bij uitgeverij Palmslag publiceert. ‘De wimpers van Franco’ is een bundel van twaalf korte verhalen met herkenbare, uiteenlopende thema’s.

cover_de_wimpers_van_francoOver het boek

Onderuitgezakt voor de tv pijnigt de werkloze Menno zijn hersens over de vraag wat zijn bijdrage aan de menselijke evolutie is. Wraak is het eerste waaraan directiesecretaresse Cathérine denkt als haar collectie Afrikaanse kunst voor een habbekrats is verkocht. Maar al te graag wil rechter Irene twee rijkeluiszoontjes veroordelen. Maakt ze zich schuldig aan klassenjustitie? En wat doet pensionado Elian als hij tabak krijgt van een kreupele Amerikaanse met wie hij aan de zwier is geraakt.

In twaalf verhalen schildert de auteur mensen uit zijn omgeving. Ze staan voor keuzes die ze liever niet maken, maar zitten die al niet ingebakken in hun DNA? Je wordt er als lezer vrolijk van. Want is het leed van anderen voor velen van ons niet een bron van genoegen?

ISBN: 978 94 917 7360 0
Verkoopprijs: 17,95 euro
Aantal pagina’s: 160