Schrijfwedstrijd Tomas Ross Crime

In samenwerking met Schrijven Magazine organiseert Uitgeverij Cargo / Tomas Ross Crime een schrijfwedstrijd. ledereen wordt uitgenodigd om een spannend kort verhaal te schrijven, op basis van een eerste alinea geschreven door Tomas Ross. De professionele jury selecteert vervolgens vijf finalisten. Deze finalisten mogen deelnemen aan een masterclass van Tomas Ross. De schrijver van het beste verhaal wint bovendien individuele coaching van de master zelf.
Verder krijgen alle finalisten een boekenpakket met Nederlandse kwaliteitsthrillers uit het fonds van Tomas Ross Crime en Uitgeverij Cargo. De jury bestaat uit Tomas Ross, Marjolein Schurink (uitgever) en Chris Kooi (redacteur) van uitgeverij Cargo. De winnende verhalen worden gepubliceerd op Schrijven Online en in Alice XL

DE OPDRACHT
Tomas Ross heeft onderstaande introductie tot het korte verhaal geschreven. Schrijf op basis daarvan één of enkele hoofdstukken van maximaal 2000 woorden, beschrijf de plot in twee zinnen en geef het verhaal een passende titel.

Meer informatie staat HIER.