Nieuw redactielid voor Kort Verhaal.info

We zijn blij dat we een nieuw redactielid kunnen verwelkomen bij Kort Verhaal.info. Vanaf deze maand zal Marjet Maks ons team versterken. Marjet zal verhalenbundels gaan recenseren.

Marjet Maks (1959) debuteerde in 2013 met De zucht van de Moor. Een historische roman over een stukje Moorse geschiedenis van Andalusië. Marjet woont in Andalusië, in Las Alpujarras waar ze met haar partner een bed & breakfast runt. In 2014 verscheen Voor onze tijd, een kroniek van haar eigen Amsterdamse familie en De laatste herder, een bundel met columns en verhalen over haar leven in een Spaans bergdorp. De columns verschenen eerder in het human interest kwartaalblad Vruchtbare Aarde waar Marjet sinds 2009 voor schrijft. In 2017 bracht ze de bundel Blauwdruk uit met vijftien korte verhalen.

Website: www.schrijfmaks.raya.org

Morgen zal de eerste recensie van Marjet op onze website te lezen zijn.