Pas verschenen: Bloedstollend Brugge

Bloedstollend Brugge door Bert Gevaert en Ken Broeders

Twintig verhalen, twintig illustraties én de mogelijkheid om de plekken in de verhalen in Brugge te bezoeken, dat is wat het boek ‘Bloedstollend Brugge’ wil bieden. De verhalen zijn geschreven door Bert Gevaert, stadsgids, classicus en auteur (Te Wapen, uitg. Davidsfonds) en worden geïllustreerd door Ken Broeders. Uitgeverij Saga verzorgt het drukwerk en de distributie en De Striep staat mee in voor de promotie. Een bijzondere bundeling van spookverhalen en legendes, vol horror en humor, geschiedenis en passie. Bloedstollend Brugge is ontstaan als een crowdfunding project, waarbij enthousiastelingen mee betaald hebben voor de illustraties van het boek.

Lees HIER een uitgebreid interview met de auteur en illustrator van deze bijzondere bundel.

publicatie oktober 2017