Nieuw redactielid voor ‘Het Korte Verhaal’

We zijn blij dat we nog een nieuw redactielid kunnen verwelkomen bij Kort Verhaal.info. Vanaf deze maand zal Remko Meddeler ons team versterken. Remko zal verhalenbundels gaan recenseren.

Remko Meddeler (1972) is geboren, getogen, verhuisd en getrouwd als vele anderen. Allemaal in Twente, dat wel. Bijzonder is dat hij later in zijn leven terugkeerde naar de liefde van zijn jeugd: het geschreven verhaal. Na jaren van recenseren voor de websites Crimezone en Ezzulia, en een enkele keer voor de jaarlijkse Detective en Thrillergids van Vrij Nederland, besloot hij in 2007 van zijn hobby zijn werk te maken. Na een studie journalistiek in Utrecht richtte hij zijn eigen tekstbureau Meddtekst op. Hij werkte als redacteur en corrector voor verschillende uitgeverijen en schreef uiteenlopende artikelen voor diverse tijdschriften en websites. In 2015 werd bij hem een tot op heden stabiele vorm van kanker geconstateerd, waarna hij stopte met Meddtekst. Recensies is hij altijd blijven schrijven.

Morgen zal de eerste recensie van Remko op onze website te lezen zijn. Speciaal voor deze website las Remko de verhalenbundel van Tom Hanks.